Tražimo nove saradnike

Da li ste učenik završne godine poslastičarstva? Jeste li pasionirani kreator poslastica u sopstvenoj kuhinji? Da li ste zainteresovani za marketing i prodaju u poslastičarstvu? Da li bi radili kao dostavljač kolača našim klijentima?

Imate li oštro oko za detalje, visok nivo koncentracije i discipline? Jeste li talentovani za dekoraciju, posvećeni istraživanju novih ukusa i stvaranju novih receptura? Imate li hrabrosti da zakoračite u svet Madame Vanille?

 

Ona neprestano traga za talentovanim pojedincima koji žele da rade, uče i iznova stvaraju najbolju verziju kolača. Ili im pomognu da dođu na trpezu naših klijenata.

U radionici za kolače Madame Vanille uvek ima šta da se radi. Ako imate entuzijazma da učite na poseban način i budete deo porodice Madame Vanille i imate stav ja to mogu i stanete na crtu drugima u timu, dostavite nam Vaše motivaciono pismo na mejl namenski kreiran za zapošljavanje posao@madamevanille.rs.

 

Molimo Vas da nam dostavite svoju biografiju na srpskom jeziku sa što više relevantnih informacija o sebi, svom dosadašnjem iskustvu kao i zašto ste baš Vi idealna osoba za naš tim.