Ketering

Naša radionica pruža usluge keteringa za fizička i pravna lica za sve vrste proslava i događaja. U odnosu na koncept proslave koju organizujete zajedno ćemo napraviti selekciju poslastica za Vaš događaj.

 

Madamme Vanille pruža i podršku malim i srednjim ketering kompanijama koje nemaju svoj poslastičarksi program ili nameravaju da prošire svoju postojeću ponudu kolača i torti za svoje klijente. Javite nam se blagovremeno da pažljivo osmislimo i proizvedemo Vaš izbor naših kolača.

 

Porudžbine se primaju svakog dana, od 9 do 17 časova, putem mejla i telefona. U ovom trenutku Madame Vanille isporučuje kolače na teritoriji Beograda, Pančeva, Novog Sada i Zrenjanina.

Posetite stranicu Kontakt.

 

Napomena o alergenima 

U radionici za kolače Madame Vanille koriste se orašasti plodovi, jaja, proizvodi od mleka kao i pšenično brašno koje sadrži gluten. Iako u našem asortimanu imamo nekoliko proizvoda koji su napravljeni bez brašna i orašastih plodova, uvek postoji rizik od unakrsne kontaminacije. Svi pomenuti sastojci mogu se u tragovima naći i u onim proizvodima koji ih po deklaraciji ne sadrže.

Slavski program  

Ketering Madame Vanille

Slavska trpeza je ponos i ogledalo Vaše porodice. Svaka žena koja neguje i živi porodične vrednosti brižljivo planira jelovnik, običaje i celokupnu estetitku krsne slave. Slavski asortiman kolača Madame Vanille Vašu će slavsku trpezu učiniti različitom.

 

U ponudi imamo posni i mrsni slavski paket, sastavljen od nekoliko tradicionalnih sitnih kolača koji su se služili u gradskim kućama centralne Srbije i Vojvodine, kao i nekoliko receptura posebno kreiranih u našoj radionici.

 

Uz tradicionalnu selekciju  stakozvanih „sitnih“ kolača za slavu preporučujemo i Madame Vanille selekciju desertnih kolača koje ćete, sasvim sigurno, kada ih jednom probate, uvrstiti u jelovnik Vaše krsne slave.

Rođendanski program

Ketering Madame Vanille

Otkrićemo vam jednu tajnu: rođendanske torte Madame Vanille donose miris i ukus prošlih vremena, kada se rođendan slavio sa porodicom, sa kumovima i prijateljima. I komšijama kao vernim pratiocima našeg života. Kada je poklon poput knjige, lutke što plače ili automobilčiča bio dovoljan da se radujemo do narednog rođendana. Kada se znao red u svemu što radimo.

 

Naše su torte okrugle, pravougaone i kvadratne. Njihova lepota sakrivena je u harmoniji ukusa, mirisa, arome i klasične dekoracije. Rođendanske torte Madame Vanille posute su dobrim mislima da rođendane pamtite. Pored torte, možemo da Vam ponudimo i selekciju komadnih kolača i kolača u čašama koji bi dodatno obogatiti Vašu rođendansku trpezu. Poseban poklon za Vas može biti specijalna receptura rođendanske torte koju bi nazvali Vašim imenom.

 

Javite nam se blagovremeno da zajedno izaberemo najbolju tortu za Vaš rođendan.

Korporativni program

Ketering Madame Vanille

U poslednje vreme veliki broj kompanija organizuje druženje zaposlenih uz dobar zalogaj. U našoj radionici u ponudi ima nekoliko različitih paketa koji mogu da zadovolje različite zahteve naših korporativnih klijenata.

 

Madame Vanille selekcija komadnih kolača i torti savršena je kao finale bogatog korporativnog ručka. Naše Mesdames mogu da prate i najeksluzivniji slani ketering, posebno onog u formi koktel zalogaja. Za naše klijente pravimo selekciju posebnih vegan i keto receptura, kao i suvi program  keksa, malih i mini kuglofa kao idealne zalogaje za radne doručke i tim bilding programe.

 

Ukoliko Vam je potrebna selekcija poslastica za proslave, godišnjicu firme ili konferenciju za nedije, Madame Vanille će zajedno sa Vašim timom da izabere najprikladnije deserte za događaj koji organizujete.

Žur program

Ketering Madame Vanille

Bilo da pravite privatni žur u svom domu ili ste iznajmili prostor u kojem ćete obeležiti Vaš poseban dan, bez kolača ne možete da upriličite gospodski ugođaj. Za ovakve prilike preporučujemo specijalni, Madame Vanille program minijaturnih slatkih zalogaja, pod nazivom Mesdames.

 

Kao dostojnog pratioca slanih kanapea, naša radionica za kolače kreirala je u minijaturi raskošnu pavlovu, putenu krempitu, nekoliko varijanti tortaleta punjenih vanil kremom u kombinaciji sa različitim sastojcima i aromama. Mesdames su naša dika i ponos, selekcija kojoj niko ne može da odoli.

 

Pozovite nas na vreme, minimalno sedam dana ranije kako bi u odnosu na broj gostiju, lokaciju, a, pre svega, koncept Vaše proslave, kreirali najbolju ponudu dezerta. jer, mesdames zahtevaju vreme, pažnju, delikatnost i brigu o svakom detalju.