Prolećno darivanje na instagramu – 19-21. mart 2023.

Kažu da se u proleće bude sva čula. Mirisi, ukusi, boje, zvuci, ljubavni dodiri. Madame Vanille je stručnjak za ukuse i zato vas poziva na buđenje proleća uz nove recepture iz njene manufakture. U naredna dva dana ona vam poklanja po jednu Madame Vanille Žerbo, Grilijaš, Doboš, Medovik i Emilija tortu.

 

Madame Vas poziva da učestvujete u prolećnoj Giveway akciji torti koja traje od nedelje 19. do utorka 21. marta do 13 časova. Proslavite početak proleća u najslađem maniru. U ponedeljak će nove lepotice pozirati ispred foto objektiva, kako bi u što boljem izdanju bile predstavljene na sajtu. Nakon foto sesije, kao i obično, torte će biti spremne za preuzimanje u radionici u Zemunu. Svaka torta teži oko 1,5 kilogram.

 

Kao i pri svakom darivanju jedno parče će svakoj nedostajati ali vi ćete razumeti. Lepota života sakrivena je u malim nesavršenostima.

 

Vaš zadatak je da pratite našu stranicu, ostavite komentar ispod ove objave i u komentaru označite najveća 2 sladokusca koja poznajete.  Dobitnici će biti proglašeni u storiju u utorak oko podne. Oni će biti izvučeni putem servisa: Instagram Giveaway Winner Picker. Dobitnici će moći da preuzmu svoju tortu u utorak, u periodu od 12 do 18 časova u Madame Vanille radionici.

 

Instagram ni na koji način nije uključen u ovo darivanje. Samo oni iznad 18 godina mogu biti uključeni i svojim učestvovanjem se slažu sa pravilima korišćenja instagrama.