Giveaway na instagramu – 27. avgust 2022.

U subotu ujutru, 27. avgusta 2022, na našem instagram profilu, organizujemo darivanje četiri torte.

Naime, one će izaći pred objektiv fotoaparata, kako bi u svojoj lepoti bile postavljene na naš sajt, kao deo asortimana.

 

Posle završetka ove foto sesije, one će biti spremne da odu kod fine porodice na nedeljnu trpezu ili pak prisustvuju romantičnoj večeri uz dve čaše šampanjca. Neće imati ništa protiv toga i da budu podeljene gostima ili komšijama.

 

Mi im želimo srećan put i zadržavamo samo po parče (naravno, razumećete da fale parče ili dva, jer teško je sa njima provesti par sati na distanci).

 

GIVEAWAY INSTRUKCIJE:

Vaš zadatak je da zapratite Madame Vanille, izaberete jednu od ove četiri torte i podelite je na svoj story uz slogan koji ima zadatak da opiše njihovu lepotu. U konkurenciju ulaze samo Storiji koji imaju uredno označen profil @madamevanille.rs.

 

Rok za učešće je 24 sata od objavljivanja.

 

Sve storije ćemo podeliti i kod nas, a Madame Vanille će lično izabrati dobitnike na osnovu umetničkog dojma. Zato, razmislite dva puta, pogledajte studiozno naš profil i proniknite u šarm Pariza pri osmišljavanju svoje Story objave. U nedelju ćemo kontaktirati dobitnike, kako bi preuzeli svoje torte na lokaciji u Zemunu

 

Oni koji ne budu imali dovoljno sreće i uspeha ovaj put, neka se spreme za sličan giveaway koji ćemo uskoro organizovati.

 

Instagram ni na koji način nije uključen u ovo darivanje. Samo oni iznad 18 godina mogu biti uključeni i svojim učestvovanjem se slažu sa pravilima korišćenja instagrama.